Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik az az edény típus,...

Melyik az az edény típus, amiben jól lehet főni (nem ragad le, zamatos ízek, stb. ) valamint indukciós főzőlapon is működik?!

Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 11:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

a piacon

20 részes

nem igazi

Amitöl a hozzá értök elrettenek!

2014. júl. 29. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!