Melyik az az edény típus, amiben jól lehet főni (nem ragad le, zamatos ízek, stb. ) valamint indukciós főzőlapon is működik?!
Figyelt kérdés
2014. júl. 26. 11:31
2/11 anonim válasza:
Duplafenekű nemesacél a legbiztonságosabb.
4/11 anonim válasza:
Kerámia az indukción?!
Az indukción az az edény müködik, melynek fenekére ragad a mágnes.
6/11 anonim válasza:
Ja persze, nem használok ilyet de ismerem. A teflontol is jobb.
7/11 anonim válasza:
Zepter féle edények az a legjobb, volt már sok edényem, de összes körül ez a legjobb, soha semmi nem éget még oda ha víz nélkül is főztem és bár milyen főző lapon kiváló!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mivel a Zepter sajnos nagyon drága,ezért azt hiszem ki fogom próbálni a kerámia bevonatos indukciós edényeket. Remélem be fog válni. :)
2014. júl. 29. 11:54
9/11 anonim válasza:
a piacon is lehet venni 20 részest 10000 forint ért, nem sokkal olcsóbb mint a kerámiás, de sokkal jobb, bár nem igazi zepter, de jó
10/11 anonim válasza:
nem sokkal drágább akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!