Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek a gyerekeknek?

Mit főzzek a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Holnap jönnek apukám ismerőseinek a gyerekei 3 napra. Még sosem főztem gyerekekre csak magamra, mit csináljak nekik? Gyümölcslevesre gondoltam, de nem ehetnek azt napokig.

2014. júl. 23. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nagy kedvenc még a rántott sajt és a halrudacska is.

A halat nem minden kisgyerek szereti,ezért arra kérdezz rá.

2014. júl. 23. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőluk hogy mit szeretnek és ők majd mondják az ötleteket.
2014. aug. 14. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek? kérdezd meg a szülöket hogy mit szeretnek a gyerekek.1 könnyű levest például zöldség levest, utána lehet palacsintát, vagy rántott pulyka falatokat krumpli pürével, utána palacsinta.
2014. aug. 14. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem ártana a kiírás dátumára is figyelni, nem csak vaktában válaszolni... kedves utolsó!
2014. aug. 14. 15:55
 15/15 anonim válasza:
0%
húúú basszus és akkor a tanácsok szerint nálad megeszik az éves olaj, zsír, cukor és szénhidrátadagjukat. basszus ezeket én sem eszem meg nemhogy gyerekeknek. ha otthon készíted akkor sem egészséges, mert fehér liszt, cukor, tészta...ízesített szószok olaj. olvasni is szörnyű.
2015. jan. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!