Elektromos muffinsütőben mit lehet még sütni?
ÚRISTEN!! Muffin sütő -.- ennél haszontalanabb már csak a "palacsinta alap por" meg a "muffin por"
szerintem bármint (gondolom muffin formájú) ha lehet szabályozni a hőmérsékletet is
hát na:) ajándék:)
amúgy én örülök neki, nem kell bekapcsolni a gázsütöt...:)pláne kánikulában jó!:)
kell még venni hozzá :D
elektromos késélező
elektromos citromfacsaró (mert az ember nem igazán képes kicsavarni egy citromot)
elektromos konzervnyitó
tejhabosító
palackzsugorító
tojás feltörő
rázó tojás (zárt mozsár golyóval, rázással morzsol)
körömlakkszárító
elektromos vagy egyéb tenderizer
:D
Elektromos fogkefe...:)
De térjünk vissza a kérdéshez!
Első válaszoló,és aki a képet linkelte,milyen krémmel érdemes tölteni?Ami nem folyik ki sütéskor?
Nem tudom, ebben hogy emelkedik fel ilyen szépen,mert a teteje ugye rázár, nem úgy mint a tepsiben?
Nekem van elektromos citrusfacsaróm, és ha az ember napi szinten iszik narancs- vagy egyéb citruslevet, akkor megéri. :D Sok időt megspórol, és sokkal jobban kifacsarja a gyümölcsöt, mit a nem elektromos.
Kérdező, én nutellával vagy lekvárral tölteném meg sütés előtt, vagy esetleg sütés után egy fecskendővel vagy habzsákkal vaníliapudingot/krémet (vagy bármilyen más pudingot vagy krémet:)) nyomnék bele a tetején, majd a tetejét tejszínhabbal vagy tojáshabbal vagy akármivel fedném.. :) Így:
Ez pedig egy nutellás, aminél sütés előtt töltjük a muffint:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!