Nincs elektromos habverom, tudtok mondani olyan suti recepteket, amit e nélkul is el lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 12:39
1/10 anonim válasza:
kókusz golyó
raffeló
keksz tekercs
rétes
baklava
bögrés
szuflé
4/10 anonim válasza:
Kézi haberővel is fel lehet verni mindent, csak kicsit hosszadalmas.
5/10 anonim válasza:
Mindent ki lehet keverni fakanállal és kézi habverővel is lehet habot verni.
Anno még kézi habverőm sem volt, de villával is fel tudtam verni a tojáshabot.És nem csak én, sokan mások is...
Lehetetlen nincs..., aki sütni-főzni akar, az a módját is megtalálja.
Egyébiránt az ilyen kekszes hidegsütikhez valóban még egy fakanál sem kell, elég a két mancsunk is.
Azért ajánlok is :) ostyás rolád, zebrakeksz, őzgerinces kókuszos süti,keleti csemege. a muffint is ki lehet keverni simán egy tálban fakanállal, nem kell habverő sem gépi, sem kézi hozzá.
6/10 anonim válasza:
Nekem van, de sose használom. Lehet dili, de a kézzel felvert habnak finomabb az íze. Villával is megy.
7/10 anonim válasza:
Ja a fele lemaradt. Süss egyszerű kevert sütiket, pl muffin.
9/10 anonim válasza:
mindent meg lehet csinálni, soha életemben nem volt elektromos habverőm. habár piskótáknál elég izzasztó tud lenni, nem bánom, jó érzés dolgozni vele.
10/10 anonim válasza:
A gyúrt tésztákhoz nem kell habverő :) akár zsíros linzer/pite tészta, akár kelt tészta, habverő nélkül készül.Sőőőt. a pogácsákhoz sem kell.- és még ezernyi finom sütihez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!