Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokoládés pöfeteg, ha ma...

Csokoládés pöfeteg, ha ma megsütöm, vasárnapra finom lesz még?

Figyelt kérdés
Holnap tortát sütök ,majd utazunk el . Ma gondoltam sütök még egy kis csokis pöfeteget ,de még sosem csináltam ilyet . Vasárnap még vinnék rokonokhoz belőle . Jó lesz még addigra ? Zárt dobozba kell tenni ?
2014. júl. 10. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
A pöfeteg egy gombafaj, nem tudom, te mit értesz ez alatt.
2014. júl. 10. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
2014. júl. 10. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem ismertem. Szerintem ha teljes kihülés után dobozba rakod, nem lesz semmi baja.
2014. júl. 10. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem ismerem (finom lehet ) de az összetevők alapján nem lehet baja vasárnapig.

Jól zárható dobozba tedd, és alul fölül- esetleg,ha több sorban fér el, akkor a sorok közé is- tegyél konyhai papírtörlőt, hogy az esetleges párásodást fel tudja venni.

Azért nem biztos, hogy olyan ropogós lesz kívül, mint, ahogy írja, de kiszáradni nem fog az biztos.

2014. júl. 10. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!