Csokoládés pöfeteg, ha ma megsütöm, vasárnapra finom lesz még?
Figyelt kérdés
Holnap tortát sütök ,majd utazunk el . Ma gondoltam sütök még egy kis csokis pöfeteget ,de még sosem csináltam ilyet . Vasárnap még vinnék rokonokhoz belőle . Jó lesz még addigra ? Zárt dobozba kell tenni ?2014. júl. 10. 12:52
1/5 anonim válasza:
A pöfeteg egy gombafaj, nem tudom, te mit értesz ez alatt.
3/5 anonim válasza:
Ezt nem ismertem. Szerintem ha teljes kihülés után dobozba rakod, nem lesz semmi baja.
4/5 anonim válasza:
Én sem ismerem (finom lehet ) de az összetevők alapján nem lehet baja vasárnapig.
Jól zárható dobozba tedd, és alul fölül- esetleg,ha több sorban fér el, akkor a sorok közé is- tegyél konyhai papírtörlőt, hogy az esetleges párásodást fel tudja venni.
Azért nem biztos, hogy olyan ropogós lesz kívül, mint, ahogy írja, de kiszáradni nem fog az biztos.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 10. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!