Lehet fánkot tepsiben sütni? Ez nekem új!
Figyelt kérdés
Eddig még csak arról hallottam, hogy olajban kell kisütni. Milyen a tepsis?2010. jan. 7. 11:18
1/8 anonim válasza:
Ez nekem is új.Rántott húst már hallotam,de az sem az igazi,de fánkot még nem.
2/8 anonim válasza:
Elvileg lehet, csak akkor nem fánkszerü lesz, hanem mit egy bukta. Ha fánkot akarok, akkor hagyományosan sütöm, ha meg kaloriákat akarok spórolni, akkor nem sütök fánkt (de még buktát sem)
3/8 A kérdező kommentje:
Na akkor azt hiszem, maradok az olajnál. Még egy kérdés: a rum kihagyható belőle? Attól még szép és finom lesz?
2010. jan. 7. 11:33
4/8 anonim válasza:
A rum csak lazító anyag,nem kell feltétlen bele.Ha jól kidolgozod és megkeleszted,akkor finom lesz.
5/8 anonim válasza:
A rumot ki lehet hagyni, de nélküle sokkal jobban beveszi a tészta sütéskor az olajat.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. jan. 7. 13:30
7/8 anonim válasza:
Szoktak rumot tenni a fánkba?? :O nahát, nekem ez még új...
8/8 anonim válasza:
Igen, meg minden zsiradékban sült kelt tésztába, akkoor nem szivja be olyan könnyen a zsoradékot és könnyebb lesz.
De a többi kelt tészta is finomabb, ha egy keve´s rum kerül a tésztába a dagasztas során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!