Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet fánkot tepsiben sütni?...

Lehet fánkot tepsiben sütni? Ez nekem új!

Figyelt kérdés
Eddig még csak arról hallottam, hogy olajban kell kisütni. Milyen a tepsis?
2010. jan. 7. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nekem is új.Rántott húst már hallotam,de az sem az igazi,de fánkot még nem.
2010. jan. 7. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet, csak akkor nem fánkszerü lesz, hanem mit egy bukta. Ha fánkot akarok, akkor hagyományosan sütöm, ha meg kaloriákat akarok spórolni, akkor nem sütök fánkt (de még buktát sem)
2010. jan. 7. 11:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Na akkor azt hiszem, maradok az olajnál. Még egy kérdés: a rum kihagyható belőle? Attól még szép és finom lesz?
2010. jan. 7. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
A rum csak lazító anyag,nem kell feltétlen bele.Ha jól kidolgozod és megkeleszted,akkor finom lesz.
2010. jan. 7. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A rumot ki lehet hagyni, de nélküle sokkal jobban beveszi a tészta sütéskor az olajat.
2010. jan. 7. 11:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. jan. 7. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szoktak rumot tenni a fánkba?? :O nahát, nekem ez még új...
2010. jan. 7. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, meg minden zsiradékban sült kelt tésztába, akkoor nem szivja be olyan könnyen a zsoradékot és könnyebb lesz.

De a többi kelt tészta is finomabb, ha egy keve´s rum kerül a tésztába a dagasztas során.

2010. jan. 7. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!