Milyen ételt érdemes vinni a strandra? Ti mit szoktatok csomagolni?
Én is úgy gondolom hogy sokan a Mcdonalds-os kaját sokallják hát szerintem ez még drágább. De kérjenek el 1300 ft-ot egy gyros tálért. De az legyen akkor olyan amilyennek lenni kell és ne azt lássam hogy sajnálják belőle az anyagot. Ráadásul konkurencia sincs nagyon. Így annyit kérnek amennyit nem sajnálnak...Mi 3 gyerekkel szoktunk menni így kajára nem keveset kellene ott költenünk. Így eddig én is mindig vittem valamit. Most először gondoltam azt hogy majd ott veszünk... hát legközelebb is vinni fogok..Csak tényleg valami olyan kaját keresek amit gusztusosan kézből meg lehet enni. Köszönöm is az egyik hozzászólónak a Pupusas receptet.
Jó kis "vita" alakult ki ezzel kapcsolatban---ez tetszik. :)
Kedves kerdezo elotti valaszolo! Tehat arra nem sajnalod a penzt, hogy tomd a gyereked mindenfele szemettel (vattacukorral, jegkasaval, cukros innivalokkal), de 10dkg hal eseteben mar szamolod a fillereket. Gratulalok! Nem csoda, ha hemzseg a gyerekmedence a hajas kisgyerekektol.
En ezek arat inkabb felreteszem, es abbol veszek belepot. A gyerek meg kap egeszseges szendvicset, gyumolcsot. De nem is kell szegyenkeznunk bikiniben sem!
Kerdezo, megegyszer mondom, nem teged birallak. Ertem a kerdest, egyet is ertek veled. A bufek addig emelik az arat, ameddig kepuk van hozza es boldogan kiadjak a vizezett muanyag dzsemmel lemaszatolt, atlatszo vekonysagu 'nagymama baracklekvaros szuperpalacsintajat' a kezunkbe, 300 ftert. Persze, ha vagyunk olyan hulyek, hogy fizetunk azert, hogy atvagjanak es mergezzenek minket. Mert ez mar az a kategoria. Nincs az a penz, hogy ilyet adjak a lanyom kezebe, de nem is keri, fel van vilagositva:)
Ha sportiskolaba jar, akkor meg szornyubb, hogy otthonrol a vattacukrot kapja. Az en lanyom (nem sportiskola, de balettozni jar!), megeszi a halat, a fozelekeket, de meg a salatakat is, mert ilyen eteleken no fel, igy neveltem, ehhez van hozzaszokva,es nem utolso sorban pedig reformelelmiszerekbol is lehet isteni eteleket kesziteni. Nem fujjog, ha epp tenger gyumolcsei, bulgur, gomba vagy padlizsan kerul ele, de ugyanugy kap pizzat, nuggetset, sutemenyt, csak mas osszetevokbol.
Tudja, hogy beteg lesz a McDonaldstol hosszutavon, inkabb sajnalja azokat, akik ott esznek.
Ennyit errol. Mindenki nevelje belatasa szerint a gyereket, de a bufeket hagyja ki, akar anyagi-, akar egeszsegugyi okokra hivatkozva.:)
Kellemes strandolast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!