Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt érdemes vinni a...

Milyen ételt érdemes vinni a strandra? Ti mit szoktatok csomagolni?

Figyelt kérdés
A hétvégén elmennénk a gyerekekkel az egyik fürdőbe és szeretnék vinni valamit mert a legutóbbi két alkalommal ahol voltunk egy órát kellett soeban állni amaroknyi gyros-ért, Jól se lektunk drága is volt ...stb. Most előre gondolkodom... Köszönöm a segítőkész bálaszokat!,

2014. júl. 8. 06:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Csirkét rizzsel.
2014. júl. 8. 11:38
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

Egyik jénaiban rántott csirke, másikban petrezselymeskrumpli, harmadikban rizibizi, mellé tejfölös uborkasaláta...Kockás pokróc az alátét :DD

Na mit szólnál ehhez kedves 75 %-os??

(bocs kedves kérdező, a kérdésedre már válaszoltam korábban )

2014. júl. 8. 12:27
 13/28 A kérdező kommentje:

Sárvárra mennénk.

Én is megvenném és meg is veszem amit ott kínálnak mert így kényelmesebb. De ez történetesen Pápán esett meg velünk hogy 1 óra 15 pecet kelette várni 4 gyrostálra több mint 5000 Ft-ért. addig ugyebár nem strandolsz. 5 perc alatt megették a gyerekek és vége.és nincs nagyon más. van még egy lángosos... Utólag ajánlom mindenkinek hogy a pénztárral szembeni büfébe menjen isteni melegszendvicset (bugett) adnak 300 ft-ért.

Tatabányán pedig minden elfogyott. Rántott sajt volt ami még csak nem is emlékeztetett a sajtra ill hekk. A hekk jó volt de 10 perc után éhesek voltunk tőle. Ugyanúgy közel 1 óra várakozás után. Nincsenek ezek a strandok felnőve a feladathoz... ha hétvége vagy ünnepnap van akkor kell behívni a dolgozókat. Hétköznap mehet félárbócon minden. ez a valóság ezért gondoltam ha megyünk tartalékba legyen nálunk valami...

2014. júl. 8. 13:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Egészségetekre 12 . ! (: Mi is fel vagyunk pakolva rendesen ,hűtőtáska dugig ,pedig mi nem is autóval ,hanem vonattal járunk a Velencei tóra . Mi biztos nem költünk több ezer ft.-ot egy adag kajáért hármunknak összesen !!!! Inkább cipeljük a napi betevőnket . Persze ott belefér ,fagyi ,vattacukor a gyereknek ... :) . Próbáljuk minél olcsóbban kihozni a nyaralást .
2014. júl. 8. 14:01
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Strandra menet szoktam venni zsömléket, meg egy előre csomagolt pick szalámit, és valami gyümölcsöt. Azt esszük. Alapból nem nagyon értem én sem azokat akik egy csomó kajával mennek, mert reggelizni még tud otthon, ebédre megeszi amit visz, vacsorázni meg már szintén tud otthon vagy akárhol máshol. Szóval sok kaja nem kell.
2014. júl. 8. 14:04
 16/28 A kérdező kommentje:
Ez így is van. Csak valami kényszer van néhány emberen hogy vegyen vigyen egy csomó kaját.. Én is elvoltam egész nap gyümölcsön meg vizen. Jól bereggeliztünk aztán sárgadinnyét vittem én is behűtve..Persze a növésben levő gyerekek azok mások.
2014. júl. 8. 14:44
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
15. mindenki úgy csinálja ,ahogy akarja .Ha valaki akarja a pénzt szórni tegye csak . Én úgy vélem azt a pénzt amit ott kajára/innivalóra költenék ,költhetem a gyerekemre is . Megreggelizni már csak azért sem szoktunk itthon ,mert nekünk egy strandolás a Velencei tavon egész napos program . Budapestről indulunk a 7 órás vonattal ,otthonról már reggel 5:45 -kor ,este pedig van 20:00 -mire hazaérünk . Egyszerűbb egész napra pakolni kaját . Nem is értem mit zavar embereket ,hogy valaki ott a strandon eszik otthonról vitt kaját ? -.- Eddig eszembe nem jutott ,hogy zavarjuk ezzel valakinek a nyugalmát . Egyébként meg felesleges vita az egész ... mindenkinek magánügye a dolog . Mi ha jó az idő ,egy héten 3x is lemegyünk hiszen az utazás olcsóbb mint akármelyik belépőjegy a strandra Pesten ,és mivel nem költekezünk ott kajára , anyagilag sem nullázzuk le magunkat.
2014. júl. 8. 15:25
 18/28 anonim válasza:
100%

Igaza van annak ,aki viszi a kaját ,sört ,üdítőt stb .. Tiszta rablóbanda az összes büfés .. Ott húzzák le az embert ahol lehet . Én megfogadtam ,hogy ezentúl az állatkertben sem költünk kajára ..!!! Láttam mások is otthoni csomagolt szendvicset majszolnak és milyen igazuk volt ! 2db sült kolbászért 2 kenyérért és 2db kovászos uborkáért fizettem 3500.-at a múltkor :/ Ugyanez megy a strandokon is . Mi is Velencei tó fanok vagyunk ,ott is szabad strand ;-) ! Kaját szintén viszünk .. Több ezret otthagynánk ,ha nem így tennénk . Gyerek nálunk is van . Strandon neki is egyedüli luxus a jégkrém . Meg is érti milyen drágaság van és nem költekezhetünk .

Ja és kérdező ,hogy nálunk mi kerül a (hűtő)táskába ? 0,5 kg kenyér (+ szikkadt kenyér is,hogy még a hattyúknak is jusson) ,rántott hús /fasírt ;kovászos uborka ,gyümölcssaláta ,őszibarack ,alma,joghurt ,2lüdítő ,kb 5 dobozos sör .Nagyjából ez a minimum :D .32/F

2014. júl. 8. 15:48
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
Igen, sajnos a büfések már nem tudják, mennyire legyenek pofátlanok, tegnap egy sima lángost vettünk a strandon (kisváros, nem Balaton) 550 Ft-ért, palacsintát a kislányunknak 150-ért. Vajon mennyiből tudja kihozni? 10-20 Ft-ból??? És nekem ne jöjjenek a rezsivel meg az adóval, mert így is kb.20-szoros a haszon. A 400 Ft-os Nesteáról, és a 280-as kávéról nem is beszélek.
2014. júl. 8. 16:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindig veszünk előtte boltban/pékségben pékárut, és mellé italt (kakaó, jegeskávé stb.). :)
2014. júl. 8. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!