Meggyes piskótát sütnék holnap. Egyedül lakok így akármennyit sütök úgyis marad. Le tudom fagyasztani vagy bevizesedik ha fagyasztás után kiolvasztom?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 18:19
1/4 anonim válasza:
Igen, a meggy , ha kiolvad levet fog engedni.csinálj fél adagot, és, ha marad pár kocka, az napokig eláll a sima hűtőben dobozban, vagy fólia alatt.
2/4 anonim válasza:
Ha szobahőmérsékleten engeded ki, akkor nem vizesedik be.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan fagyaszd le - de olyan adagokban, amennyi egyszerre elfogy. A hütöben vagy - ha nincs túl meleg - a konyhában várd meg, amíg magától kienged, akkor nem lesz vizes.
Én sok éve csinálom így, és nem lehet megmondani, hogy fagyasztott volt elötte.
4/4 anonim válasza:
Vigyél belőle a munkatársaknak, szomszédoknak, így nem vész kárba, amit te nem tudsz megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!