Sos! Fagyasztott csirkecombon véres részek?
Kivettem egy fagyasztott csirkecombot a mélyhűtőből kiolvasztani. A csont végénél egyfajta véres, sötét, szinte feketés rész van rajta. Jó még a comb egyáltalán, vagy ez normális jelenség? A folt nem nagy, tényleg csak a csont végefele 1-2 centi...
Valaki gyorsan írja meg, hogy ez még ehető-e :D
Miért ne lenne jó?..
Neked is elárulok egy naaagy titkot: az állatokban van vér. A csirkecomb előzőleg élő csirkéből származik, így normális, hogy tartalmaz vért. Teljesen kivéreztetni egy állatot közel lehetetlen, így valamennyi vér mindig marad vissza.
Elhiszem, csak olyan furcsa volt, mivel egészen barnás-feketés ez a rész. Nem gondoltam, hogy nincs vére :D
De ha azt mondjátok jó, akkor jó
Nem láttam még nagyon ilyet, na:)
Én több, mint 15 éve nem eszem húst, bár elkészíteni el szoktam a családnak, de elsősorban a férjem foglalkozik vele, mert én nem igazán értek hozzá (mivel nem tudom, mikor jó és hogyan fűszerezve, hiszen utoljára kisgyerekkoromban ettem). Plusz általában minden friss, azon pedig nincsenek ilyen fekete részek. Elfagyasztani csak ritkán szoktunk, mivel a család sem sokat eszik, így nem is marad sok.
Köszi a segítségeteket még egyszer, egyébként jó lett a hús állítólag tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!