Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sertés combból milyen ételeket...

Sertés combból milyen ételeket készíthetek?

Figyelt kérdés
Van itthon 1kg sertés combom, milyen ételeket csinálhatnék ebből? Kezdő vagyok, ötletem sincs. Akciós volt a husi és szép is, sajnáltam otthagyni. :P
2010. jan. 6. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Brassói?Ahhoz már csak krumplit kell venned.
2010. jan. 6. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Krumpli van itthon. A brassóihoz borsó is kell, azt pedig nem szívesen eszek, mert szoptatok és lenne hasfájás utána. :P Borsó nélkül meg nem az igazi. :) Azért köszönöm. Egyéb tipp?
2010. jan. 6. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A brassóiba nem kell borsó! Ha feketeborsra gondoltál azt nyugodtan teheted az ételbe,mert nem árt a babának,ahogy más fűszer sem.Csak arra kell ügyelned,hogy az étel ne legyen túl fűszeres,vagy erős,mert attól fájhat a pocija.A brassót nem kell agyon borsozni.

Írd be a keresőbe,hogy Ételek sertéscombból,és kapsz sok receptet,amiből válogathatsz.

2010. jan. 6. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rantott hus,tört krumplival:)Vagy krumplipürevel.
2010. jan. 6. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek, rántott hús a legfinomabb krumplipürével ilyen húsból. Esetleg ha le tudod darálni egyben sült fasírt.
2010. jan. 6. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!szeretném megerősíteni az előzőket, hogy a brassóiba nem kell zöldborsó.viszont,ha szép egybehusit kaptál, szóval szép formás darab,a közepét hegyes késsel szúrd fel,dugj bele egy szál mondjuk debreceni vagy hasonló kolbászt.cérnával kötözd át, mint a kötözött sonkát.kevés zsíron, vagy olajon körös körül megpirítod,majd aláöntesz kevés vizet és fedő alatt puhára párolod.időnként megforgatod, a vizet pótlod, de a végén zsírjára kell sütni.ha hegyes villát vagy hústűt

beleszúrva nem jön rózsaszín leve, akkor már jó.a combnak

egybesütve kell durván másfél óra.

ha megsült, kicsit pihentetni kell, a cérnát le kell hámozni és lehet szépen szeletelni.bármilyen körettel,savanyúsággal nagyon finom.

üdv.-eri-

2010. jan. 7. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!