Főzött már valaki úgy sárgabarack lekvárt dzsemfixszel, h nem tette bele a cukrot?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 20:36
1/3 anonim válasza:
A cukor tartósít is. Én a legkevesebb, amennyit teszek bele, egy kilóhoz 30 deka cukor. Bár akár egy kilóhoz egy kilót is ajánl némelyik recept. Így finom, és évekig eláll.
2/3 anonim válasza:
Én főztem, de a barack nagyon finom volt és tudtam, hogy a lekvár "nem lesz hosszú életű". És még fixálót sem raktam bele.
3/3 A kérdező kommentje:
Csak egy kis mennyiséget akarnék csinálni a részemre,m IR-es vagyok,max 1 kilóból,a barack saját termesztés,rózsabarack és nagyon finom.
2014. júl. 3. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!