Ha olyan sütit csinálok, amibe fagyasztott gyümölcsöt szeretnék tenni (sárgabarack) akkor fagyosan szórjam a tésztába, vagy előtte hagyjam kiolvadni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 10:09
1/4 anonim válasza:
ki kell ,hogy engedjen a gyümölcs mert különben sütés közben olvad ,és eláztatja a sütit .
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írja! Engedd ki előbb:)
3/4 anonim válasza:
A fagyos sárgabarack borzasztóan néz ki ki kiengedve.. tipikusan a "ronda, de finom " kategória. csak kevert sütikbe tedd, de abban is szétmállik, vizes lesz.ha meg kiengeded, olyan, mint a lekvár.ha még aznap elfogyasztjátok okés, de egy napot sem bír ki ebben a melegben.
A múltkor friss túlérett barackból csináltam kakaós-kevertet, a felét ki kellett dobni, mert még a frisstől is ázott, rossz állagú lett a tészta.
4/4 anonim válasza:
Ha olyan sütibe teszed, ahol a tésztába kerül, akkor FAGYOSAN tedd bele, közvetlenül azelött, hogy az elömelegített sütöbe kerül. Akkor olyan lesz, mint a friss gyümölccsel készült, nem áztatja el egyáltalán a tésztát! Ha a tészta áll sütés elött és lassan olvad ki, akkor igen, ha a forró sütöben enged fel, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!