Csergo erzsebet kérdése:
Hogyan kell habarni kemenyitovel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 12:04
1/2 anonim válasza:
A keményítöbe kevered kis adagokban a vizet, utána beleöntöd az ételbe és kevergetve felforralod.
2/2 anonim válasza:
Ha tejfölös, vagy tejszines habarást készítesz, akkor kikevered a keményítőt a tejföllel/tejszinnel, majd ehhez adsz apránként a forró ételből, jól elkevered és ezután adod hozzá az ételhez, utána még forralod és kevergeted az ételt kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!