Hogy kell olyan csokimázt csinálni ami nem dermed meg?
Figyelt kérdés
pl a gundel palacsintára is ezt szokták önteni...2010. jan. 5. 18:29
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én így szoktam és isteni, nem ropog, hanem picit dermedt, de mégis folyós marad: 6 evőkanál kristálycukor, 3 kanál vízzel. Ezt sziruppá fözzük, ami nagyon hamar megvan, és bele 3-4 evőkanál keserű kakaó. Főzöd ezt még fél percig és kész is. Nagyon finom és nagyon hamar megvan!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi...mindenképpen kipróbálom:)
2010. jan. 5. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!