Hogyan kell csokimázt csinálni, olyat ami gyorsan dermed?
Figyelt kérdés
Citromos kekszekre gondoltam rakni. Úgy mint pl. a csokisperecen. Úgy érzem a csoki jobban feldobná az ízét.2011. jan. 4. 02:53
1/4 anonim válasza:
Túl sokat nem tudok róla, de annyit igen, hogy kis lábasban kell keserűcsokit, kockamargarint és cukrot összefőzni, és miután ráöntötted a forró csokimázat, tedd hűvös helyre, ott megdermed kb. 1-2 óra alatt, de talán hamarabb is.
2/4 Kriszti83 válasza:
Bármilyen csokit felolvasztassz étolajjal (elég hozzá 0,5-1 dl) és hideg helyre teszed.
3/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy gőz felett (egyik edényben vizet forralok, a másikat, amiben a csoki van, fölé teszem, így elkerülhető az, hogy leégjen) megolvasztok csokit, amibe pici olajat, vagy margarint teszek, ettől fényesebb lesz, belemártogatom a sütit, és rácson hagyom megdermedni.
4/4 anonim válasza:
kakao(keserű)cukor,viz(mindegyikből pont egyforma kanállal)
Pl.4ek mindenböl.Aztán bele egy kis vajdarabka kb 5 deka.
Ezt beleteszed egy lábasba és összemelegited mig felolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!