A kovászos kenérhez kovászt kell készíteni, teljes kiörlésű, BL80-as lisztből. Lehet hesználni hozzá BL55-ös lisztet?
Figyelt kérdés
kovász, kenyér, sütés, kovászos kenyér,2014. jún. 29. 18:59
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 29. 19:30
3/3 toteam válasza:
Én pedig azt gondolom, hogy nem. És ez a tapasztalatom is. A finomlisztben szinte semmi sincs a héjból, ezért az azon tenyészó gombákból és baktériumokból sem. Itt van egy jó cikk a kovász létrejöttéről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!