Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet egy pörkölt a...

Mitől lehet egy pörkölt a férjem szerint "savanyú"?

Figyelt kérdés

Ugyanezt mondja a babgulyásomra és a gulyáslevesemre is. Semmi olyat nem teszek bele, ami elsavanyítaná. Már paradicsomot sem, zöldpaprikát sem, babérlevelet sem korábban tettem bele), csak sót, borsot, ételízesítőt. Mégis azt mondja, hogy ehetetlen, mert savanyú. Én nem érzem ezt...

Nevessetek ki, de már arra is gondoltam, teszek bele a végén egy leheletnyi cukrot...

2014. jún. 29. 10:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg nem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol az ételízesítőről."

Nem, hanem ez egy tipp volt, hogy mi az, ami miatt a férje nem tudja megenni a föztjét a kérdezönek, mert igen sok ember szerint rossz ízü!

2014. jún. 29. 20:58
 22/26 anonim ***** válasza:
64%

Én cska annyit mondanék,ételízesítő ide vagy oda ,nem ez volt a téma,abban pedig megegyezhetünk,hogy az ételízesítő SÓS és nem savanyú.

Ha ehetetlen,akkor főzzön magának. Szerintem csak szimplán kötekszik.

2014. jún. 29. 21:16
 23/26 anonim ***** válasza:
69%
Ne egyeztünk meg, mivel az izfokozot érzed eloszor, ami bizony savanyú.
2014. jún. 30. 04:51
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
Amikor kritizáltuk az ételt és nem ettük meg otthon, nagymamám mindig csak annyit mondott, "nem baj, több marad". Szerintem ne foglalkozz a férjed kritizálásával, amíg nem fogy el a pöri, ne főzz mást, ha nem eszi meg, egyen zsíros kenyeret. Én a saját ízlésemnek főzök, nem igazán érdekel, ha a többieket zavarja a köménymag vagy bármelyik fűszer, nem kötelező megenniük. Ha én főzök, akkor úgy főzök, ahogy szeretek és vagy megeszik vagy nem.
2014. jún. 30. 07:04
 25/26 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, nem biztos, hogy együtt tudnék élni egy olyan emberrel aki kijelenti, hogy a főzés a nők dolga...

Lehet abban valami egyébként, amit az egyik válaszoló írt, hogy ecettel "frissítik" a húsokat, te hol vásárolsz?

Off: Nem azzal van baj ha valaki használ/nem használ ételízesítőt, hanem ha valaki diktatórikusan kijelenti, hogy rossz az amit a másik csinál. Attól, hogy használja még tud főzni és azért mert nem használja még nem feltétlenül főz jól. Nem ítéletet kellene mondani hanem véleményt, de azt lehet normális hangnemben is.

2014. jún. 30. 07:46
 26/26 Kiwi0119 válasza:
0%
Aki azt írja hogy az étel ízesítőt csak az használ aki nem tud főzni azt el kell hogy szomorítsam mivel több család tagom is konyhán dolgozik illetve az apukám is Szakács és az étteremben is tesznek az ételbe ételízesítőt azt mégis meg eszitek … attól nem lehet savanyú az étel az csak plusz ízt ad neki .
2024. aug. 9. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!