Mit főzzek pataki tálban az alábbi hozzávalókból?
Figyelt kérdés
Adott 70 deka sertés lapocka. Ez az alap.
Ezen felül van itthon:krumpli,rizs,paradicsom,hagyna,fokhagyma,tojás,mindenféle fűszer.
2014. jún. 28. 15:21
1/4 anonim válasza:
A pataki tál olyan mint a Römer topf?
2/4 anonim válasza:
Sokmindent nem lehet. Én a helyedben alulra letenném a húst, rá a nyers, feldarabolt krumplit, összesütném és a végén a krumplit meglocsolnám fokhagymás tejföllel, amit még rápirítanék.
3/4 anonim válasza:
A húst ne alulra tedd. Hagymával szórd be a tál alját. (Rakhatsz krumplit is alá, de az főtt krumpli lesz, nem érdemes iylen tálban sültkrumplival próbálkozni, inkább külön süsd meg. ) Tedd rá a húst, fűszerezd ízlés szerint (pl: fokhagyma, bors, kevés só). Fedd le a tálat, és közepes lángon kb 1 óráig sütheted, aztán leveheted a tetejét, hogy elpárologjon a kifőtt folyadék, és megpiruljon a hús.
Még ajánlanám, hogy mielőtt a húst a pataki tálba teszed egy serpenyőben hirtelen pirítsd meg a külsejét.
4/4 anonim válasza:
U.i.: És persze sütés előtt egy órára áztasd be a tálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!