Olajban vagy margarinban/vajban egészségesebb sütni? Diétázók számára melyik a jobb választás? Ha pl húst akarok sütni serpenyőben
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 22:23
11/14 anonim válasza:
Lerakodik? WTF?
A kokuszzsir kaloriaja ugyanolyan kaloria mint barmelyik mas etele. Nem azert jo mert nincs benne kaloria, hanem azert mert a szerkezete nagyon kedvezo elettani szempontbol, es suteskor nem roncsolodik, nem keletkeznek benne rakkelto anyagok.
12/14 anonim válasza:
"De ha ti ennyire okosabbak vagytok,akkor hajrá!"
Köszi!
Neked meg akkor hess innen!
14/14 anonim válasza:
Én fogyókúrához a kókuszsírt ajánlom. Én abban sütöttem mindent, szóval nekem bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!