Mi az igazán szép, és jó házi gofrinak a titka? Valami tuti módszer, hogy szépen süljön meg a sütőben?
Kaptam néhány éve egy multifunkciós sütőt ajándékba, nagyon örültem neki. Rengeteg gofri receptet próbáltam már, de sosem lesz. Ízre nagyjából jó, bár még az sem az igazi, de sokkal jobban zavar az,hogy lapos marad.
Téglalap alakú a sütőm, másoktól is hallottam, hogy ez a fajta nem vált be, de receptes oldalakon téglalap alakú gofrikról is láttam képeket, és úgy nézett ki, mint a bolti. Szép magas volt, nem esett össze, szép színe volt. Az enyém meg olyan, mintha ráültek volna..
Valami ötlet? Tanács? Esetleg egy tuti recept? :)
Segítsetek, annyira szeretnék finom és szép gofrikat sütni! :D
Az én gofri receptem, amit nap mint nap használok:
250 gramm liszt
150 ml tej
150 gramm cukor
1 csomag vanilíás cukor
1 csomag sütőpor
3 tojás
1/2 citrom reszelt héja
A tojásokat habosra verem, majd a cukorral kicsit tovább habosítom, és aztán szép lassan hozzáadok mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!