A bejgli zsírral, vajjal, margarinnal vagy esetleg ezek kombinációjával a legfinomabb?
A nagyi, az anyu is zsírral sütötte mindig, így én is az ő szokásaik szerint sütöm.
Szerintem is a legjobb zsírral, de biztosan lesznek, akik vaj vagy margarinpártiak.Nyilván nekik az a finomabb, de hát nem vagyunk egyformák , szerencsére :)
Én zsír és vaj párti vagyok :) 1:1 arányba csinálom velük. Mert ha csak zsírt rakok, az én ízlésemnek egy kicsit nehéz lesz, viszont az íze meg jobb, ezért könnyítek rajta vajjal. Margarint nem ajánlom, átlagos sütikhez simán ajánlom, én is azzal sütök, de ha bejgli, akkor már legyen különleges :) Kicsit elegem van abból, aki ócsárolja a margarinosokat, hogy milyen egészségtelen káros, tiszta hülye aki azzal süt, ráadásul még az íze is borzasztó lesz. Ezt nagyon megcáfolnám, ízre semmit nem lehet érezni (kivéve a sütés nélküli sütiket), és a jobb márkájú margarinoknál (Rama, Flora) nem sokkal egészségesebb a vaj. Az is teli van zsírral.
Bocs, hogy offoltam :)
Akkor szerintetek ha az első receptet választom és 1:1 arányban zsírt és vajat teszek bele, jó lehet? :D
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
Persze, más is írta, hogy felesben használja, és finom lett belőle.
Szerintem nyugodtan próbáld ki így, és majd meggyőződhetsz róla, hogy finom.
Margarint nem ajánlanék az alacsony zsírtartalma miatt, de a vaj jó zsírral keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!