Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bejgli zsírral, vajjal,...

A bejgli zsírral, vajjal, margarinnal vagy esetleg ezek kombinációjával a legfinomabb?

Figyelt kérdés

( [link]

[link]


2014. jún. 23. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevés sütibe rakok zsírt, de a bejglibe pont azt teszek! Nagyi receptje, úgy jó, azt szoktam meg, stb...
2014. jún. 23. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A nagyi, az anyu is zsírral sütötte mindig, így én is az ő szokásaik szerint sütöm.

Szerintem is a legjobb zsírral, de biztosan lesznek, akik vaj vagy margarinpártiak.Nyilván nekik az a finomabb, de hát nem vagyunk egyformák , szerencsére :)

2014. jún. 23. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Én zsír és vaj párti vagyok :) 1:1 arányba csinálom velük. Mert ha csak zsírt rakok, az én ízlésemnek egy kicsit nehéz lesz, viszont az íze meg jobb, ezért könnyítek rajta vajjal. Margarint nem ajánlom, átlagos sütikhez simán ajánlom, én is azzal sütök, de ha bejgli, akkor már legyen különleges :) Kicsit elegem van abból, aki ócsárolja a margarinosokat, hogy milyen egészségtelen káros, tiszta hülye aki azzal süt, ráadásul még az íze is borzasztó lesz. Ezt nagyon megcáfolnám, ízre semmit nem lehet érezni (kivéve a sütés nélküli sütiket), és a jobb márkájú margarinoknál (Rama, Flora) nem sokkal egészségesebb a vaj. Az is teli van zsírral.

Bocs, hogy offoltam :)

2014. jún. 23. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
A nagymamám mindig zsírral készíti,és nagyon szeretem!
2014. jún. 23. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek ha az első receptet választom és 1:1 arányban zsírt és vajat teszek bele, jó lehet? :D

Nagyon köszönöm a válaszaitokat, mindenkinek ment a zöld kéz.

2014. jún. 24. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, más is írta, hogy felesben használja, és finom lett belőle.

Szerintem nyugodtan próbáld ki így, és majd meggyőződhetsz róla, hogy finom.

Margarint nem ajánlanék az alacsony zsírtartalma miatt, de a vaj jó zsírral keverve.

2014. jún. 24. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindent zsirral készitek. A süteményt, a körözöttet, a linzert. Olaj nincs a háznál régen. A zsirt magam sütöm, ha lehet mangalica szalonnából. Itt Pesten ritkán van, de szoktunk utazgatni, és néha találok. Azóta nem szedem a koleszterin gyógyszeremet. Ha kicsit ráunok, akkor liba zsirral váltogatom.
2014. jún. 24. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!