Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a célja a száraz élesztőnek...

Mi a célja a száraz élesztőnek, ha úgysem kel meg a tészta?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kelne meg??? A száraz élesztő vízzel keveredve, esetleg némi cukor segítségével ugyanúgy megkeleszti a tésztát, mint a friss.
2010. jan. 3. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig megkel,éppúgy,mint a friss.
2010. jan. 3. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megkelt száraz élesztővel is ugyanúgy.
2010. jan. 3. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű kenyeret sütök szárazélesztővel.
2010. jan. 3. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem az élesztővel vannak a problémák,hanem a kidolgozással!
2010. jan. 3. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig van itthon száraz élesztőm és ugyanúgy megkell tőle a tészta, mint a frisstől.
2010. jan. 3. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Fel kell futtatni ugyanúgy, mint a friss élesztőt (langyos víz/tej és pici cukor), akkor tuti megkel a tésztád.
2010. ápr. 19. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!