Mi a célja a száraz élesztőnek, ha úgysem kel meg a tészta?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:38
1/7 anonim válasza:
Miért ne kelne meg??? A száraz élesztő vízzel keveredve, esetleg némi cukor segítségével ugyanúgy megkeleszti a tésztát, mint a friss.
2/7 anonim válasza:
Nekem is mindig megkel,éppúgy,mint a friss.
3/7 anonim válasza:
Nekem megkelt száraz élesztővel is ugyanúgy.
4/7 anonim válasza:
Gyönyörű kenyeret sütök szárazélesztővel.
5/7 anonim válasza:
Talán nem az élesztővel vannak a problémák,hanem a kidolgozással!
6/7 anonim válasza:
Nekem is mindig van itthon száraz élesztőm és ugyanúgy megkell tőle a tészta, mint a frisstől.
7/7 anonim válasza:
Fel kell futtatni ugyanúgy, mint a friss élesztőt (langyos víz/tej és pici cukor), akkor tuti megkel a tésztád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!