Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen süteményt vagy tortát...

Milyen süteményt vagy tortát vigyek ballagásra ebben a nagy melegben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hétvégén lesz egy ballagásunk, az ország másik felébe megyünk autóval, több száz km áll előttünk. :// Mégis milyen süteményt tudnék vinni, ami nem olvad borzasztóan, egyszerű elkészíteni?

Gondoltam keksztekercsre, vagy kókuszbombára, de az egyik sem illik ballagásra. Segítsetek!!

2014. jún. 10. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát semmi krémeset nem vinnék.

Lekváros piskótatekercset könnyű elkészíteni meg szállítani, de nem túl ünnepi. Puncsszelet jól bírja a meleget, meg a szállítást, de kissé időigényes az elkészítése.

Még ami eszembe jutott, az a Sacher, azt könnyű elkészíteni, de a csokimáz valószínű megolvadna a tetején.

2014. jún. 10. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

Válogathatsz!

2014. jún. 10. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Vihetsz nyugodtan kekksz tekercses dolgot. A keksz tekercs tésztájából nagyon jó kreativ tortákat lehet csinálni.

Ha fondanttal bevonod igazán szép lehet.

cukrászdákban lehet hőszegetelős torta dobozokat kapni.

2014. jún. 10. 15:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Almáspite, meggyespite, de van egy finom dióspite receptem is, ha érdekel.

A hét végére enyhül a meleg.

Végső megoldás lehetne, nem vinni, hanem egy ottani cukiban megrendelni még most, és amikor megérkeztek érte menni.Persze, tudom ez nem házi, de sokszor a szükség nagy úr.

2014. jún. 10. 15:26
 5/13 anonim ***** válasza:
diós kosárka ,zserbó,raffelló
2014. jún. 10. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Puncstorta, brownie.
2014. jún. 10. 15:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk :) Mi is megyünk messzire, ballagásra. Én mindenképp valami mutatós, látványos dolgot szeretnék csinálni. Férjem szerint vigyünk muffint, de ez a süti számomra nem ilyen alkalomra való és szerintem túl hétköznapi is. Mivel nekem sok időm van ezért úgy döntöttem hogy LINZERT fogok csinálni. Van hozzá egy szupi receptem is éééés naaagyoon finooooom :) Ha érdekel akkor írj privit és küldööm :) Ez mutatós,szép,finom és nem hétköznapi :)
2014. jún. 10. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen melegben gyümölcsöset vinnék, egy rácsos tetejű cseresznyés-meggyes pite finom és szép is lehet, nem kívánja az ember ilyen melegben a krémes tortákat. Bár csinálhatsz gyümölcstortát is, az is mutatós és nem olvad fel.
2014. jún. 10. 16:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Hozzánk tegnap rendezvényre fornettis sutiket hozott valaki. Kifejezetten jól esett, mindig kremeset eszünk. Ez szárazabb volt.
2014. jún. 10. 16:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Pogácsa.
2014. jún. 10. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!