Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan hozzam helyre a túl...

Hogyan hozzam helyre a túl híg epres tejszínes krémet?

Figyelt kérdés
Tortába készítek epres és tejszínes krémet, de valamiért nem sűrűsödik be. Mit tehetnék? Étkezési keményítővel főzhetem e?
2014. jún. 6. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen tejszint használsz?
2014. jún. 7. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Eredeti tejből készült tejszínt
2014. jún. 7. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Tejből nem készül tejszín, max. leszeded a fölét a nyers, forralatlan, kezeletlen friss tehén tejnek. Vagy hogy érted, hogy tejből készültet? Főzőt? Habot? Hány százalékost?
2014. jún. 7. 00:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
öntsd rá egy adag piskótára, vagy csinálj belöle fagylaltot...a tortához meg csinálj másikat
2014. jún. 7. 00:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis habfixáló csodákra képes, csak óvatosan adagold, nem azonnali a hatás.
2014. jún. 7. 01:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Habfixaloval vére fel ujra.
2014. jún. 7. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Vêre.... Verd fel ujra.
2014. jún. 7. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy a puding is jó, ha habfixálód nincs otthon.
2014. jún. 7. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!