Hogyan hozzam helyre a túl híg epres tejszínes krémet?
Figyelt kérdés
Tortába készítek epres és tejszínes krémet, de valamiért nem sűrűsödik be. Mit tehetnék? Étkezési keményítővel főzhetem e?2014. jún. 6. 23:56
2/8 A kérdező kommentje:
Eredeti tejből készült tejszínt
2014. jún. 7. 00:21
3/8 anonim válasza:
Tejből nem készül tejszín, max. leszeded a fölét a nyers, forralatlan, kezeletlen friss tehén tejnek. Vagy hogy érted, hogy tejből készültet? Főzőt? Habot? Hány százalékost?
4/8 anonim válasza:
öntsd rá egy adag piskótára, vagy csinálj belöle fagylaltot...a tortához meg csinálj másikat
5/8 anonim válasza:
Egy kis habfixáló csodákra képes, csak óvatosan adagold, nem azonnali a hatás.
8/8 anonim válasza:
Vagy a puding is jó, ha habfixálód nincs otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!