Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami nagyon-nagyon finommal...

Valami nagyon-nagyon finommal szeretném meglepni a barátomat! Az alábbi hozzávalókból ti mit hoznátok ki?

Figyelt kérdés

Kb. 30-40 dkg eper, nutella, túró, habtejszín, 1 tábla étcsoki, vaníliás pudingporok (főzős és nem főzős egyaránt), meg persze az alapok... kakaópor, liszt, tojás, sütőpor, vaníliás cukor, ezek mind vannak itthon! Vaj is, margarin is, picike tejföl is. Zselatin vagy joghurt sajnos nincs, boltba se tudok lemenni.

Az a legfőbb problémám, hogy alapjában véve furcsán működik a sütő (tepsiben és tortaformában egyaránt az az eredmény, hogy az egyik oldal szépen feljön, a másik lapos marad), de emellett a tortaformám is tönkrement. :( Tehát marad a tepsi vagy a muffin, de a muffin meg olyan száraz, és inkább valami krémesebbet szeretnék...

Várom az ötleteket!

2014. jún. 6. 13:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A 8as vagyok. Pont azert irtam vissza a 7.valalszra, mert ostobasag a marhaporkoltet javasolni, ha elolvasta a kerdest. En a piskotas epres sutit irtam, es amellett ki is tartok mert tenyleg szuper!:) Vegul mi keszult?;)
2014. jún. 8. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!