Zacskós salátakeveréket mivel szoktátok feljavítani?
Gondolom tudjátok, mire gondolok. 200-300-400 grammosok, változó összetétellel, előre csomagoltan.
Én most tonhalat,paradicsomot, lila hagymát +citromlevet tettem bele, tegnap meg simán joghurttal öntöttem nyakon.
Ti mit szoktatok még belerakni? Esetleg valami jó kis öntet? (A zacskós-poros kizárva.)
Köszi a tippeket :)
Sokfélék vagyunk. Én ugyan nem bánom, ha van, aki megveszi az ilyen salátákat, amúgyis többféle van közte s van, aki szereti. De a másodikat is megértem valamennyire, egy jégsaláta nem egy nagy mennyiség, persze nem mindenki eszik nyers zöldséget mindenhez, főleg a reggelihez, mint pl. én, aki meg sem eszik semmi más salátát, csak a jégsalátát. Ahogy írtam, különbözőek vagyunk :)
Nem vagyok salátafan, de van egy saláta, amit azért meg tudok enni havi egyszer (max. megunom és a párom elintézi a végén... ha előrelátó vagyok, keveset csinálok, a jégsaláta maradéka úgyis elfogy).
Nálam ugye a jégsaláta az alap, de kinek mi, erre jön paradicsom, uborka és alma mint kötelező elem, ezenkívül retek, zöldpaprika, pici karfiolrózsák (oly kis ropogósak :D), cukkini, sok-sok sült hagyma (de cukkini is mehet bele sütve) még melegen :D. Esetleg hajszálvékonyra vágott répa is. Balzsamecetet öntök rá.
a kedvenc a paradicsom, ubi, hagyma, tonhal, citromlé, olivaolaj, só, bors és a tetejére keménytojás gerezdek - önállóan vacsoraként eszem
van amikor tzatzikit csinálok (joghurt, reszelt uborka, kapor, só, bors) és azzal öntöm le, mellé vagy rá grillezett csirkemell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!