Gyümölcstortához hogyan készítsek krémet pudingból úgy, hogy jó sűrű legyen?
Nekem is bevált.
Próbáld meg, hogy a pudingot megfőzöd, mondjuk 4 dl tejjel, rakhatsz bele esetleg egy kis lisztet (max. 1 evőkanál). Ez még az ízén nem ront annyit.
Vagy amikor megfőtt a pudingod - ugyancsak kevesebb tejjel - , akkor a félig kihűlt pudingba keversz egy fél kocka margarint és ezzel hűtöd tovább. Amikor teljesen kihűlt, akkor kened a tortára. Így kicsit krémesebb lesz az állaga.
ha megkened a piskótát lekvárral, mielőtt rákened a pudingot, akkor kevésbé ázik át
és ne egyből forrón tedd rá a pudingot, hanem ha egy kicsit meghűlt
Tuti krém!
3 tasak pudingporhoz 5-6 dl tej! Felfőzöd és hagyod meleg-langyosra kihülni, majd hozzávagdalsz 15 dkg sütőmargarint és összekevered, addig, amíg a meleg pudingba bele nem olvad. Amikor az egész kihűlt, fasza krémet kapsz!
Én szoktam beleszelni gyümölcsöt is, nagyon tuti!
A langyos 45-50 fokos pudingba keverd bele a margarint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!