Lángost készítenék 2 óra múlva. Már 1 órája megkelt. Gyúrjam át és tegyem a hűtőbe vagy hagyhatom elöl?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 17:34
1/4 anonim válasza:
úgy gondolom, addigra mindenkép túlkel, ha így hagyod, ha viszont átgyúrod, ne tedd hűtőbe, mert nem kel újra meg. Ha kint hagyod átgyúrva, akkor is maximum fél órát lehet várni vele, utána el kéne kezdeni a sütést.
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy összegyúrom beteszem a hűtőbe és másnap csinálom meg csak, addigra szépen meg is kel.
Szerintem beteheted a hűtőbe, főleg ha van benne tojás!
3/4 anonim válasza:
Tudom javasolni, hogy máskor tedd a mikróba. A legkisebb fokozatával 5-15 percig kell keleszted. Nem kell annyit várni és tudod szabályozni az időt. Nekem nagyon bevált.
4/4 igabcsy válasza:
Ha nekem nagy adagot sikerül készítenem, akkor a már megkelt tésztát átgyúrom, és simán beteszem a hűtőbe. Másnap előveszem, kiteszem a gyúrólapra és 1-1,5 óra alatt gyönyörűen megkel újra. Ugyan olyan finom lesz, mint előző nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!