Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pirított káposzta kicsit...

Pirított káposzta kicsit nagyon sós lett. Mivel lehet javítani rajta, ami elvenné a só ízét? Valahol olvastam ecet+cukor?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Cukrot adj hozzá még, majd kis ecetet és vizet, még így pirítsd.
2014. máj. 20. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. máj. 20. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha annyira elsóztad, hogy még ezekután is nagyon sós, akkor inkább kuka, mert a tésztát is tönkreteszi akkor is, ha azt nem sózod meg.
2014. máj. 20. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Kicsit nagyon? :D Bocsi, nem kötekedés.



Engedd fel vłzzel, főzz bele krumplit, szedd ki és főzd el a maradék levét.

2014. máj. 20. 16:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én telenyomnám paradicsompürével... Szeretem a paradicsomos káposztát, tésztára is lehet rakni úgy.
2014. máj. 20. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!