Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktattok epret a fagyasztóba...

Szoktattok epret a fagyasztóba tenni? Mire lehet felhasználni ha kienged?

Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy ha felenged, összeszottyad, szóvál már csak max. eperszószt tudsz főzni belőle pl. rízsfelfújthoz.
2014. máj. 19. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, süteménynek, fagyinak, vagy turmixnak tökéletes.
2014. máj. 19. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Már két napja csak ezt teszem. Ha felenged, akár cukrozva lehet enni. De muffinba, süteménykrémekbe is nagyon finom.
2014. máj. 19. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Sőt! Még más gyümölccsel vegyesen gyümölcslevesbe is nagyon finom.
2014. máj. 19. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Igaz, hogy összeplöttyed, de gyakorlatilag mindenbe használható, amit már előttem leírtak. Én is hasonlókba használom, amibe összetörve, vagy pürésítve jó.Natúr joghurtba mézzel is tökéletes szerintem.

Tortát díszíteni nem lehet vele az biztos :D

2014. máj. 19. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Mi kiengedés nélkül ettük meg süti tetején :D Az íze jó volt. Kiengedve krémet csinálnék belőle sütihez, nyers formában vagy turmixba tenném.

Elég ritkán kerül eper a fagyasztóba, mert bár elég rendesen terem az eprünk, mindet könnyedén felfaljuk. Csak mutatóba teszek el belőle, mert igen finom és szép.

2014. máj. 19. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
én csináltam eper habot, eper turmixot,eper szószt,
2014. aug. 1. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:
eper fagyit lehet csinálni, igazán bármit tudsz belőle csinálni, ha nem akarod egészben használni díszitésnek.
2014. aug. 1. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!