Mikor szoktátok a sütni való halat (kárász, keszeg, dévér) be írdalni? Amikor a fagyasztóba kerül vagy csak sütés előtt?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 11:40
2/3 anonim válasza:
Pucolás után rögtön. Teljesen készen megy a fagyóba.
3/3 doboszoli válasza:
Tisztítás után, rögtön.
Egyrészt ugye fagyosan nem lehet irdalni, ha pedig kienged, foszlós lesz, csak csúszkál rajta a kés. Másrészt minek kennék össze még egyszer deszkát, asztalt, amikor egy menetben percek alatt készen van.
Ha mégsem sütésre, hanem alaplébe kerül, hát irdalva kerül bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!