Keksz száradását lehet valahogy gyorsítani?
Lehet, hogy buta kérdés, de a puhításra annyi praktika van, gondoltam hátha szárításra is van valami, csak én nem tudok róla :D
Sütöttem egy kekszet, reméltem hogy ha kihűlt, már viszonylag kemény lesz, mert úgy szeretem, de sajnos nagyon puha. Holnapra biztos megszáradna levegőn, de elég türelmetlen vagyok :D
Arra gondoltam, hogy esetleg visszatenném a sütőbe alacsony lángon, résnyire nyitott ajtóval. Ez butaság lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!