Órák óta főzzük (a tegnap este beáztatott) babot a levesben, de kemény, mit tehetünk? Fel lehet valahogy gyorsítani, már legalább 4 órája fő?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 14:29
1/2 anonim válasza:
Egy pici szódabikarbónát tegyél hozzá, az segíteni fog.
2/2 anonim válasza:
Lehet,hogy öreg volt a bab . nyomj bele kb 1dl szóda vízet : Ne szénsavas ásvány vízet mert annak az összetevői különböző ásványi anyagot tartalmaznak és ezek vagy rossz ízt adnak az ételnek vagy bekeményítenek mindent ami levesben van.. Ha nincs szódád akkor nagy kevés szódabikarbonát ,de evvel is ovatosan mert ez meg ha sokat teszel bele teljesen tönkre teszi az ételet ,felhabzik,és erősen bökös íze lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!