Miért lett a fondüm keserű, grízes, folyós?
Ehetetlen folyós, grízes undormány lett. Arányok: 40 dkg ementáli jellegű sajt, 1 tömlős sajtkrém, 2 dl fehérbor, 2 cl cseresznyepálinka, 2 ger. fokhagyma.
És amit még nem tudok, azt a dobozos égőzselét az egészet meg kell gyújtani? Mi csak 2 e.kanálnyit használtunk, kb 10 percig égett.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Rossz a recept, és szerintem fokhagyma megégett, attól volt keserű, vagy nem párolgott el az alkohol. A zselét nem kell elosztani. Meggyújtod, amíg kell, ég, a maradék legközelebb használható. Magát a fondüt gázon kell megfőzni, az égőre csak akkor teszed fel, ha már a tűzhelyen elkészült.
A keményítővel nincs gond (feltéve, hogy folyadékkal keverve raktad bele - én a pálinkába szoktam), viszont a tömlős sajt alkalmatlan a fondübe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__12..
Próbáld ki az első 2 receptet, én írtam, mi rendszeresen csinálunk, nagyon finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!