Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valamilyen finom datolyás süti?

Valamilyen finom datolyás süti?

Figyelt kérdés
Van két csomag magnélküli datolyám, szeretnék valami bevált sütireceptet kapni.

2014. máj. 15. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Abdul kocka.(

A kókusz golyó tésztáját csináld meg és az apróra vágott aszalt gyümölcsöket keverd bele (datotolya ,füge,barack ,stb)

A maszát nyomkod egyenletesen egy tepsibe. tedd hütőbe ,ha már kemény kicsit . vágd kockákra ,és olvasztott ét csokiba mártsd bele. De kókusz reszelékbe ,vagy apróra tört madulába forgatva is finom.

Ha mandulába forgatod akkor még addig tedd meg amig a csokimáz nem dermedt meg.

Kárácsonykor mindig készítek az ajándék süti csomagba .

2014. máj. 15. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, darált dióm van, meg kókusz is, így kétféle lesz.

Kekszet majd darálok. Nagyon tetszik a recepted:-)

2014. máj. 15. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd írd meg ,hogy ízlett.
2014. máj. 15. 10:26
 4/5 anonim válasza:

Én még a sticky toffee puddingot ajánlom.

[link]

Mi iszonyat sokat szolgáltunk fel belőle Londonban. A formát ne felejts el kivajazni, a mély tepsibe vizet engedni és sütéskor betakarni alumínium fóliával. Langyos karamella szósszal leöntöd és tálalható vanília jégkrémmel vagy sós karamell jégkrémmelis. Az a jó benne, hogy nem annyira édes mint egy torta, sokáig eláll és fagyasztható is, de egyenként be kell folpakozni, hogy ne száradjon ki.

2014. máj. 15. 10:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves első! megcsináltam a receptedet, egy kis rumot is tettem bele. isten finom lett, a csokiból darált dióba és kókuszba forgattam, mármint kétfélét csináltam.

nagy sikere volt, biztos, hogy máskor is meg fogom csinálni. Jó tömény édes, de a párom így szereti:) mégegyszer köszönöm:)

Kedves második! A te recepted is tervezve van,mert szintén nagyon finomnak tűnik.

Most újbóli datolyabeszerzés lesz hétvégén:)

2014. máj. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!