Egy éjszakára zacskóban hagytam a hús és így tettem a hűtőbe. Amikor felbontottam volt egy kis szaga és kissé nyálkás volt. Megromolhatott ennyi idő alatt? Ti mit tennétek kidobnátok vagy megfőznétek még?
Figyelt kérdés
Van valami praktika ilyenkor? Pl. jól átmosni vagy valami ilyesmi amivel még megmenthető a hús? Vagy ez már mehet a kukába?2014. máj. 11. 21:30
1/6 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem szabadna neki megromlani. Mosd meg enyhén ecetes vízben, és készítsd el, ahogy akarod.
2/6 anonim válasza:
Dobd ki,valószínű nem frisset vettél,megromlott.
3/6 anonim válasza:
Nem lett volna szabad zacskóban hagyni, mert az anaerob baktériumok elszaporodnak benne, ráadásul a zacskóból az esetleges lágyító anyagok is beleoldódnak a felületi rétegbe. Valóban jó az ecetes vizes lemosás és tényleg fel lehet használni bármire.
4/6 anonim válasza:
Meg nem enném azt a nyalkàs szart,még kihipózva sem.Szerintem ha lemosod ecettel és megfőzöd,nem is fogod tudni jóízűen megenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Elkezdtem főzni, de végül mégis kidobtam. Nem tudtam volna megenni... Legközelebb figyelmesebb leszek a tárolásnál.
2014. máj. 14. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!