Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy éjszakára zacskóban...

Egy éjszakára zacskóban hagytam a hús és így tettem a hűtőbe. Amikor felbontottam volt egy kis szaga és kissé nyálkás volt. Megromolhatott ennyi idő alatt? Ti mit tennétek kidobnátok vagy megfőznétek még?

Figyelt kérdés
Van valami praktika ilyenkor? Pl. jól átmosni vagy valami ilyesmi amivel még megmenthető a hús? Vagy ez már mehet a kukába?

2014. máj. 11. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi idő alatt nem szabadna neki megromlani. Mosd meg enyhén ecetes vízben, és készítsd el, ahogy akarod.
2014. máj. 11. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Dobd ki,valószínű nem frisset vettél,megromlott.
2014. máj. 11. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem lett volna szabad zacskóban hagyni, mert az anaerob baktériumok elszaporodnak benne, ráadásul a zacskóból az esetleges lágyító anyagok is beleoldódnak a felületi rétegbe. Valóban jó az ecetes vizes lemosás és tényleg fel lehet használni bármire.
2014. máj. 11. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg nem enném azt a nyalkàs szart,még kihipózva sem.Szerintem ha lemosod ecettel és megfőzöd,nem is fogod tudni jóízűen megenni.
2014. máj. 12. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Megetted?
2014. máj. 13. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Elkezdtem főzni, de végül mégis kidobtam. Nem tudtam volna megenni... Legközelebb figyelmesebb leszek a tárolásnál.
2014. máj. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!