Túrót készítek palacsintához ésTúl híg lett a túró, mit csináljak?
#1! Nagy poén, a cukortól folyósodik el...
Hidegen keverhető (főzés nélküli) vaníliás krémporral (pudingporral) tudod szilárdabbá tenni, ha alaposan kikevered vele.
Ha nincs otthon, akkor semmit nem tudsz csinálni.
Esetleg összefőzheted a túrókrémet főzős pudingporral, vagy egy kis búzadarával, és megvárod, hogy hűljön egy kicsit. De szerintem az túl sok idő, akkor inkább rakd bele úgy ahogy van.
A búzadara nyersen nem sokat ér.
Igazából össze kéne vele főzni. Ezért egyszerűbb a hidegen keverhetős puding.
A búzadara is felvesz idővel (negyedóra) elég sok nedvességet főzés nélkül is, valószínűleg elég jól meg is fogja kötni a túrót, csak evés közben kicsit recsegni fog, mert attól hogy megduzzad, még nyers marad.
Ugyan már nyilvánvalóan késő, de egyetértek azzal, hogy a búzadara csak a nedvet veszi fel, de attól még nyers marad. Esetleg úgy lett volna jó, ha sütőben alaposan át lett volna sütve a lerakott palacsinta.
Talán a kókuszreszelék jobb lett volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!