Karácsony utolsó napjára mit főztök a családnak?
Párom dolgozik csak én vagyok itthon,és csak holnap megyünk vendégségbe,igy valami könnyü salátát dobok össze,elég már a nehéz kajákból:-)
Meg van még egy csómó süti is:-)
23/L
Nekünk mindig marad az első napra elkészített ételből, illetve ha közben megyünk rokonokhoz mindig csomagolnak valamit.
Egyébként kocsonyát szoktunk készíteni még az elején és abból több napig van még.
Illetve a töltött káposzta is ilyen nálunk, igaz ebben az évben nem csináltunk de máskor mindig marad a többi napra is.
Szerintem mi csak hétfőn főzünk :D
Ilyenkor igyekszünk azt megenni, ami még van a maradékokat. Meg a sok süteményt, ami valahogy senkinek se szokott kelleni...
Szóval,előző vagyok bocsi, nem tudom mi van a gépemmel. :D
Nálunk is csomó maradék van. Halászlé, rántott hal, rántott hús, sült kolbász, töltött káposzta, sült csirke, meg csomó saláta a hűtőben és még a sütik. Mi is ehetjük jövő hét közepéig.
De ma még sütünk húst zöldséggel (sütőben, mert már a konyha látványa is borzalmas ilyenkor), mert jönnek rokonok és csak csirkehúst esznek,és azért a vendégnek mégis frissen melegen szokás adni.
Semmit! Elkészült minden 24.-én :)
Ma töltött káposzta lesz.
semmit!Maradék rántott husik, rántott zöldségek,
töltött káposzta maradék, amiből sok van!
Hála istennek semmit.
Van még maradék halászlé, marhapörkölt - tarhonyával, saláták, hidegsültek és beigli is.
Majd ha ezek elfogynak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!