Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karácsony utolsó napjára mit...

Karácsony utolsó napjára mit főztök a családnak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 07:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Párom dolgozik csak én vagyok itthon,és csak holnap megyünk vendégségbe,igy valami könnyü salátát dobok össze,elég már a nehéz kajákból:-)

Meg van még egy csómó süti is:-)

23/L

2009. dec. 26. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk mindig marad az első napra elkészített ételből, illetve ha közben megyünk rokonokhoz mindig csomagolnak valamit.

Egyébként kocsonyát szoktunk készíteni még az elején és abból több napig van még.

Illetve a töltött káposzta is ilyen nálunk, igaz ebben az évben nem csináltunk de máskor mindig marad a többi napra is.

Szerintem mi csak hétfőn főzünk :D

Ilyenkor igyekszünk azt megenni, ami még van a maradékokat. Meg a sok süteményt, ami valahogy senkinek se szokott kelleni...

2009. dec. 26. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit. A maradékot melegítem meg. 1. vétek lenne kidobni, 2. a konyha látványától is rosszul vagyok:-))
2009. dec. 26. 09:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát nálunk is
2009. dec. 26. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Szóval,előző vagyok bocsi, nem tudom mi van a gépemmel. :D

Nálunk is csomó maradék van. Halászlé, rántott hal, rántott hús, sült kolbász, töltött káposzta, sült csirke, meg csomó saláta a hűtőben és még a sütik. Mi is ehetjük jövő hét közepéig.

De ma még sütünk húst zöldséggel (sütőben, mert már a konyha látványa is borzalmas ilyenkor), mert jönnek rokonok és csak csirkehúst esznek,és azért a vendégnek mégis frissen melegen szokás adni.

2009. dec. 26. 09:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit! Elkészült minden 24.-én :)

Ma töltött káposzta lesz.

2009. dec. 26. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van még egy lábos érintetlen töltöttkáposztánk, de ma ananászos csirkemell szelet lesz vörösborban párolt aszalt szilvával és krumplipürével. És még vannak sütemények is.
2009. dec. 26. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

semmit!Maradék rántott husik, rántott zöldségek,

töltött káposzta maradék, amiből sok van!

2009. dec. 26. 10:16
 9/10 igabcsy ***** válasza:
100%

Hála istennek semmit.

Van még maradék halászlé, marhapörkölt - tarhonyával, saláták, hidegsültek és beigli is.

Majd ha ezek elfogynak....

2009. dec. 26. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, és nem is szoktunk, annyi kaja van még.
2009. dec. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!