Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért marad zöld a dinsztelt/p...

Miért marad zöld a dinsztelt/párolt káposzta?

Figyelt kérdés
Zsíron megfuttattam, aztán ízzel öntöttem fel, már vagy 1 órája kavargatom, de csak nem akar kifehéredni. Mit csinálok rosszul?
2014. máj. 2. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
semmit, gondolom, friss, fiatal volt a káposzta, azért élénkebb zöldek a levelei. ugyanolyan finom így is.
2014. máj. 2. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért fehéredne ki????
2014. máj. 2. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ecetet tettél bele?
2014. máj. 2. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz fehér soha. Egyébként én direkt szeretem, ha ilyenkor mikor megjelenik a kel, és fejes káposzta, szép zöld marad a főzelék, a párolt káposzta. Ennek érdekében szódabikarbónát is szoktam tenni bele az elején, és megmarad a zöld szin. Párolt káposztához ne tegyél vizet.
2014. máj. 2. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Palacsintába tettem, de Nagyimtól úgy szoktam meg, hogy akkor jó, ha már nem zöldes, hanem fehéres, sárgás. Vizet tettem bele, talán ott szúrtam el, de finom lett így is :)
2014. máj. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!