Rakott krumplit visszatenni a sütőbe?
Egy választ nem számítva mindegyik hasznos. Ki feküdt rá a piros kézre, hogy mind le van nyomva?
Az egy nem hasznos az, amelyik szerint nem főttből készül. Ez nem igaz! Az eredeti alaprecept héjában főtt burgonyát ír, nem nyerset. A gyermekkoromban még sokféle burgonyát lehetett kapni, s volt olyan, amelyikből főttből is finom volt. Manapság javul a helyzet, legalábbis helyenként. A nyers burgonyát az indokolja, hogy sok olyan krumpli van, amelyik nem lesz elég ízletes a rakott burgonyában.
Egyébként van olyan is, amelyben semmi húsféle (ide értve a szalonnát is) sincs, csak besamelmártás, sajt, szerecsendióval megszórva. Ez nem is jó nyersből.
Én mindenkinek zöldet adtam.
Egyébként erre mondják ahány ház annyi szokás. Biztos finom lehet héjában főzve is, vagy ha nyersen tesszük bele a tepsibe, ezen kár is vitázni. A főzeléket is van aki habarással van aki rántással készíti. Én utóbbit el nem tudom képzelni, de aki így tanulta és így finom neki az csak csinálja gy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!