Tarjából lehet zsirban lesütött fokhagymás pecsenyét késziteni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 17:28
2/5 anonim válasza:
A legfinomabb lesütött húsod lesz. zsírban, fokhagymával, egész borssal.
5/5 claypool válasza:
Konkrétan ezt hívják cigánypecsenyének! A fokhagymát ne égesd meg, a sütés végén add a húshoz, az se baj, ha csak közvetlen utána, állatira finya és laktató kaja, jó étvágyat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!