Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen borjú húst vegyünk? | ˇ

Milyen borjú húst vegyünk? | ˇ

Figyelt kérdés
Május elsején bográcsolni akarunk borjú pörköltöt de nem tudjuk milyen milyen húst vegyünk hozzá..(a hátszín jó?)

2014. ápr. 27. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Borjú: csontos lábszárat,

lapocka vékony része ,nyak

2014. ápr. 27. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A hátszín arra nem a legjobb, ráadásul méregdrága.

Én lapockát vennék.

2014. ápr. 27. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a borjú nem bográcsba való... de ez csak az én véleményem.

Kissé érettebb marhából lehet igazi jó bográcsos marhapörköltet készíteni. lábszár, lapocka, nyak, rostélyos.

2014. ápr. 27. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 bumbi02 ***** válasza:

Hátszínből bográcsban elég drága mulatság lenne!:)


Én is inkább a marhát ajánlom, mint a borjút. A borjúból jobb inkább rántott húst csinálni (az eredeti bécsi szelet ugye borjú), vagy valamilyen sült húst, de nem pörköltet szerintem.


Marhánál pedig nyak, comb, lapocka amit pörkölthöz ajánlanék. Kb ilyen sorrendben:)

2014. ápr. 27. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!