Ön milyet süteményeket süt karácsonyra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 17:54
1/16 anonim válasza:
Én semmilyent. Nem fogyasztunk süteményeket, édességet sem. Gyümölcsök követik az ünnepi ebédet.
2/16 anonim válasza:
Én keksztekercset,és sajtos rudat készítek.
3/16 anonim válasza:
De az minek válaszol, aki nem süt sütit? Senkit nem érdekel, hogy semmilyet, nem az a kérdés, hogy sütsz-e vagy nem. Ne írjál, ha nem a kérdésre válaszolsz!!!
Én zserbót, tiramisut és almás-túrós rétest.
4/16 anonim válasza:
A 2.vok,és most nagyon megkívántam a zserbót,szerintem még megpróbálom én is:)
5/16 anonim válasza:
Az aprósüteményeket már megsütöttem-Az ünnepre narancs és lúdláb tortát,töpörtyűs pogácsát sütök-
6/16 anonim válasza:
gesztenyés tekercset, mézeskalácsot és bejglit sütünk
7/16 anonim válasza:
Nálunk diós, mákos bejgli mindig van. Ezenkívül karácsonyi tortának burgonya torta lesz diós, rumos vaníliás krémmel. Ja és fűszeres linzer. Sima linzertészta mézeskalács fűszerrel. Ugyanúgy megrajzoljuk, mint a mézeskalácsot. Hozzáteszem, hogy mi sokan vagyunk és ételből legalább ilyen felhozatal kell.
8/16 anonim válasza:
Citromos zserbó, nemes egyszerű mézeskalács lesz :)
És Ön? :)
9/16 dóriyyi válasza:
Mi aprósütiket. Bejgliket meg fatörzset kapunk. Meg gesztenyés tortát. Akkor anyu majd csinál szilveszterre zserbót+kapunk tortát meg majd aprósütiket. Ja meg csinált még ilyen hosszúkás valamit(bocsi nem tudom mi a neve). Ja meg lekváros csigát. Kókuszgolyó is lesz akkor bolti keksz is. Most ennyi jutott eszembe.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
10/16 dóriyyi válasza:
Meg mikulásr volt mézeskalács!(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!