SOS így finom lesz a zöldségleves?
Brokkoli,borsó,gomba,répa,zeller,ezeket akarom belerakni,de ha tudtok még valami finomat ne tartsátok vissza:D Eddig mindig lepiritottam kevés cukron,hagymával azöldségeket,utána engedtem fel vízzel,de most baromira nincs kedvem felette állni ,kevergetni,hagymát pucolni stb ( tudom lusta disznó vagyok) ha hideg vizben felteszem főni a zöldségeket finom lesz szerintetek? És egy tejszínnel felhúzhatom fűszerezés után,vagy az csak a krémlevesbe illik ?
üdv,egy kezdő háziasszony
A hagymát egészben is bele lehet tenni, de tény, hogy olajon átforgatva jobb. Én nem sütném sz*rrá, épp csak üvegesre, cukor nélkül. 5 perc, meg 3, amíg feldarabolod.
Tehetsz bele tejszínt, bár én pl. tejföllel jobban szeretem az ilyesmit. Nekem a tejszín túl édes.
Ha húst is akarok bele, én a hagymára teszem a kockázott csirkemellet, és puhára sütöm, majdnem készre. Ezután engedem fel vízzel és teszem bele a zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!