Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Konyhai bakik? Többi lent.

Konyhai bakik? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már régen olvastam aranyos, mulatságos -és persze bosszantó- konyhai bakikról.A sok sütés -főzés között biztosan előfordult sokunkkal.

Örülnék, ha írnátok, ki hogy járt a konyhában vagy tájékán

egy kis jó kedvre derülés és okulás miatt is.

#Konyhai baklövések #mulatságos történetek
2014. ápr. 23. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ecetes vízzel átfőztem a teafőzőt, majd a forró vìzből egy nagy kancsó teát csináltam.

Szintén ecet, vìzkőmentesíteni akartam egy fazekat, felforraltam a vizet, majd az ecetet az éppen melegedő húslevesbe öntöttem a víz mellé.

Anyum meg egyszer az őrölt édespaprika helyett őrölt chilivel csinálta a pörköltöt. Soha nem fogyott annyi kenyér a vacsora mellé.

2014. ápr. 23. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Én véletlenül beletüsszentettem a levesbe. A férjem meglátta, és már senkinek nem kellett a családban.
2014. ápr. 23. 21:00
 13/15 Béla211 ***** válasza:
Anyum volt ,hogy egyszer a nagybátyámnak főzött kávét csak annyit látunk ,hogy a nagybátyám köpi ki a kávét és szalad a mosdóba:D Kiderült ,hogy anyu sóval ízesítette a kávét:D Apum meg gyerekkoromban a mikroba akarta megmelegíteni a főt tojást nem pucolta meg:D Akkorát durrant ,hogy még a mikró ajtaja is kicsapódott:P
2014. ápr. 24. 05:58
 14/15 anonim ***** válasza:

A lányom ballagási vacsorájára készültünk 3 éve júniusban, és akkor iszonyatos kánikula volt. Mi egy panellakásban lakunk a 10. emeleten, csak hogy el tudjátok képzelni micsoda hőség lehetett. És hát ugye a hűtő kapacitásunk az véges. Már előre gyűjtögettük az üres űdítős, gyümölcsleves flakonokat, visszazárható dobozokat, hogy majd azokat feltöltjük vízzel, lefagyasztjuk, és ezek lesznek a jégakkuk. Egy hatalmas zárható műanyag "dobozt" szereztünk, hogy majd abba tesszük az üdítőket, és a házi jégakkukat közéjük tesszük, és így hidegen fogja őket tartani.

Tényleg nagyon sokféle gyümölcslevet vásároltam, volt válszték, a nővérem lánya Sió Lime-ot kért. A férjem készségesen keresett is neki egy dobozzal. Iszogatja szegénykém, jó idő elteltével egyszer csak mondja, hogy hát olyan furcsa ez, valahogy semmi íze nincs.

Hát az én férjem, az egyik házi jégakkuval kínálta meg, ami éppen egy Sió Lime-os dobozban volt.

2014. ápr. 24. 09:22
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyom köszönöm, hogy ennyi választ írtatok, tényleg megmosolyogtam mindet. Velem is történt sokminden már a pezsgőaffér előtt is, majd írok párat.

így nem is akarom lezárni a kérdést, mert nagyon jólesik, hogy mások is megosztják velem a történeteiket.

Üdv minden válaszolónak, és jöhetnek még a történetek:-))

2014. ápr. 24. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!