Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit főz illetve süt Húsvétra?

Ki mit főz illetve süt Húsvétra?

Figyelt kérdés

Nálunk húsleves lesz ..illetve ezt a köretet néztem ki..csak fogalmam sincsen mi menne mellé..:D :)

[link]

2014. ápr. 16. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Valami jó kis szaftos husi menne mellé. Pl. baconos-zöldbabos-sertés tokány. (szalonnát kiolvasztod, amin megfonnyasztod a hagymát. Beleteszed a kockázott sertéshusit, ha puha hozzáadod a vágottbabot és addig főzöd eggyütt, amig puha nem lesz a bab). Szerintem ez egy nagyon fini kaja.

Nálunk amúgy nem lesz nagy kajálás. Húsleves- kötözött sonka, majonézes krumplival és kaszinótojással. Süteménynek marcipánkocka, sósnak pedig pogi, leveles tésztából. Nem lesz időm főzőcskézni, amúgy is kirándulni megyünk, a hóslevesen kívül az összes kaja csomagolható és hidegen is fogyasztható lesz a kiránduláson.)

2014. ápr. 16. 23:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Én pedig nem akarok nagy kajákat készíteni..

Minden éven túlzásokba esem..most nem szeretnék..

Nem szeressük a zöldbabot..:( :D

Nálunk is lesz sonka,tojással reggel.De a párom szerintem frászt kapna ha azt nap..:D

(bár én bírnám a dolgot....:D :)

Szóval valami egyszerű dologra vágyom.:)

2014. ápr. 16. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Hercegnő burgonyához csinálj sajtos csirkemellet, vágd fel a mellet vékony szeletekre, sózd, borsozd meg, a szeleteket töltsd meg reszelt sajttal, göngyölítsd fel, tedd kivajazott sütőpapírral bélelt tepsibe, öntsd le egy doboz tejszinnel (2 dl), szórd meg reszelt sajttal, alufóliával fedd be a tepsit és süsd közepes lángon kb 3/4 órát, majd leveszed az alufóliát és így is süsd még 10-15 percig.

Gyors és finom étel a burgonya mellé.

2014. ápr. 17. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinalj melle martasokat. Hazi bbq, hazi ketchup, tejfolos hagymas, tejfolos fuszeres, hazi majonez/tartar stb. Mi mirelit krumpligolyokat vagy krokettet szoktunk igy enni, nem hianyzik a hus egyatalan.
2014. ápr. 17. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű és nagyszerű, sült oldalas vagy sült csirkecombok sütőzacskóban megsütve meggymártással (esetleg más gyümölcsmártással )hercegnő burgonyával.
2014. ápr. 17. 12:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszi szepen az otleteket szuperek.:)

Ti mit keszitetek?

2014. ápr. 17. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk szombaton lesz sülthús meggymártásal csak éppen krumplikrokettel :)

Vasárnap fácánleves, vadas vadnyúlból, zsemlegombóccal.

Hétfőn a szokásos főtt sonka/csülök tojással, salátákkal, friss tavaszi zöldekkel.

2014. ápr. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!