Mitől lesz szép, aranyló színe a levesnek?
Figyelt kérdés
Az én leveseim mindig nagyon finomra sikerülnek, de nagyon "sápadtak". Mitől lesz olyan szép?2014. ápr. 16. 15:13
2/7 anonim válasza:
Lassú tüzőn épp csak pötyögjön.
Én nem használok semmilyen étel ízesitött.
Nekem az vált be ,hogy a sárgarépát teszem elöször bele a levesbe majd 4-5 perccel késöbb a többi zöldséget.Így a répa karotin tatralma kiengedi a narancssárga színt
A másik amit szoktak még használni ,hogy megmosott vöröshagymát héjastól teszik a levesbe(a vöröshagyma héja kiengedi a szép sárga szinét)
3/7 anonim válasza:
A jól megválasztott hústól.
A sáfrány, meg a sárgarépával való trükközés csak B megoldás.
4/7 anonim válasza:
Aranyló színe csak a házi csirkétől lesz, amelyik szép sárga és a bőre alatt vastag zsírréteg van, esetleg sárgarépa olajban kicsit megdinsztelve, vagy kurkuma, sárfány ad még szép sárga színt.
6/7 anonim válasza:
Így van, a házicsirke zsírjától. A sárgarépa meg a többi az csalásnak minősül ilyen szempontból.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!