Töltött krumpli hogyan?
Kiprobàlt receptekre vagyok kivàncsi,illetve arra hogy a krumpli nem törik szét ha kettévàgom(fözés utàn)és kikaparom a közepét)?
És ha sütöbe teszem kell alà olaj,ugye?
Karàcsonyi menü lesz,kérlek olyanok irjanak akik biztosak a dolgukban,nem akarom hogy kukàba landoljon!
mi gyakran csinálunk töltött krumplit.megfőződ héjában, kettévágod egy késsel, és a teáskanállal szépen lassan, óvatosan kifaragod, h ne törjön meg.kicsit időigényes, de megéri.
előtte összekeversz fokhagymát, póréhagymát, tejfölt, reszelt sajtot, kockára vágott sonkát, sót, borsot!
Nagyon finom!:) Sok sikert!
19.08-as!
Utána sütőben meddig sütitek??És héjastól sütitek meg, vagy kivályás előtt pucoljátok?
19:08-as vagyok:)
őő ugye héjában főzzük, és ha kihűlt, rögtön pucoljuk is és vágjuk, majd vájjuk :D
Kb 15-20 perc, mivel nincs semmi ami nagyon nyers lenne.
igazából én töltés után reszelek a tetejére egy kis sajtot, és ha az ráolvadt akkor veszem ki:)
jó étvágyat!:)
én olajat nem szoktam alá önteni,inkább egy picit kivajazom a tálat amiben sütöm.
jah és a tetejére lehet szórni darabolt petrezselyemzöldet!Nagyon szép lesz tőle!
Én piros arannyal szoktam kínálni (vki azt szereti hozzá:D)
meg persze plusz tejföllel egy kis tányérban.
Boldog Karácsonyt mkinek!:)
(Ui: a Praktika egyik januári számában is megvan ez a recept.:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!