Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött krumpli hogyan?

Töltött krumpli hogyan?

Figyelt kérdés

Kiprobàlt receptekre vagyok kivàncsi,illetve arra hogy a krumpli nem törik szét ha kettévàgom(fözés utàn)és kikaparom a közepét)?

És ha sütöbe teszem kell alà olaj,ugye?

Karàcsonyi menü lesz,kérlek olyanok irjanak akik biztosak a dolgukban,nem akarom hogy kukàba landoljon!

2009. dec. 21. 16:06
 1/9 anonim válasza:
100%
Szia, mi nem így csináljuk a töltött krumplit. Van kifejezetten krumplihoz fúró, szerintem 100-asban lehet kapni, még nyersen kifurom a krumplit, és megtöltöm a fasírtnak valóval. Majd forró olajban kisütöm. Erre gondoltál?
2009. dec. 21. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen erre.DE nekem nincs idöm rumpli furot venni...
2009. dec. 21. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:

mi gyakran csinálunk töltött krumplit.megfőződ héjában, kettévágod egy késsel, és a teáskanállal szépen lassan, óvatosan kifaragod, h ne törjön meg.kicsit időigényes, de megéri.

előtte összekeversz fokhagymát, póréhagymát, tejfölt, reszelt sajtot, kockára vágott sonkát, sót, borsot!

Nagyon finom!:) Sok sikert!

2009. dec. 21. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:

19.08-as!

Utána sütőben meddig sütitek??És héjastól sütitek meg, vagy kivályás előtt pucoljátok?

2009. dec. 21. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:

19:08-as vagyok:)

őő ugye héjában főzzük, és ha kihűlt, rögtön pucoljuk is és vágjuk, majd vájjuk :D

Kb 15-20 perc, mivel nincs semmi ami nagyon nyers lenne.

igazából én töltés után reszelek a tetejére egy kis sajtot, és ha az ráolvadt akkor veszem ki:)

jó étvágyat!:)

2009. dec. 21. 21:31
 6/9 A kérdező kommentje:
ÖÖÖ még egy kérdés,amire nem kaptam vàlaszt.Olaj a sütöbe kell?
2009. dec. 21. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
köszi!A héjában sütést azért kérdeztem mert mi szoktunk úgy is sütni krumplit!Főzve héjában sütve!De bizti így fogom csinálni karácsonyra!Köszi a tippet!
2009. dec. 21. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor màr ketten döntöttünk emellett a karàcsonyi menü mellett:)
2009. dec. 21. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:

én olajat nem szoktam alá önteni,inkább egy picit kivajazom a tálat amiben sütöm.

jah és a tetejére lehet szórni darabolt petrezselyemzöldet!Nagyon szép lesz tőle!

Én piros arannyal szoktam kínálni (vki azt szereti hozzá:D)

meg persze plusz tejföllel egy kis tányérban.

Boldog Karácsonyt mkinek!:)

(Ui: a Praktika egyik januári számában is megvan ez a recept.:) )

2009. dec. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!